dexter_k Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 Witam, udalo mi sie zdobyć komore zamkowa wraz z kawalkiem lufy od Mosina, w komorze jest zamek ale widać że tlok został w przedniej czesci komory.Tu pojawia sie moja pytanie jak wyjąć tłok, z tego co mi sie wydaje to tlok ma rygle i nie da rady go tak po prostu wybić :/po za tym mozliwe że w komorze nabojowej jest pocisk wiec chyba wypadałoby sie z tym ostrożnie obchodzić? Myśle że jesli mi sie uda to wykręce lufe i zobacze jak to wyglada od srodka.Czy ktoś ma jakies ciekawe pomysly jak moge udrożnic komore nabojowa?
Łazior Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 mozesz odkrecić lufe i wtedy bedziesz miał lepszy dostep
Shizo Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 ja w mojim mosku tez mialem taki problem ale kawalek szytwnego druta i poszlo :]
andczub Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 to masz problem kolego bo lufe odkręcić nie jest łatwo jeżeli masz zamek i napiety kurek to ??????? kombinować trzeba ale nikt ni może być obok powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.