dexter_k Napisano 1 Październik 2006 Autor Share Napisano 1 Październik 2006 Witam, udalo mi sie zdobyć komore zamkowa wraz z kawalkiem lufy od Mosina, w komorze jest zamek ale widać że tlok został w przedniej czesci komory.Tu pojawia sie moja pytanie jak wyjąć tłok, z tego co mi sie wydaje to tlok ma rygle i nie da rady go tak po prostu wybić :/po za tym mozliwe że w komorze nabojowej jest pocisk wiec chyba wypadałoby sie z tym ostrożnie obchodzić? Myśle że jesli mi sie uda to wykręce lufe i zobacze jak to wyglada od srodka.Czy ktoś ma jakies ciekawe pomysly jak moge udrożnic komore nabojowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łazior Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 mozesz odkrecić lufe i wtedy bedziesz miał lepszy dostep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 ja w mojim mosku tez mialem taki problem ale kawalek szytwnego druta i poszlo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andczub Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 to masz problem kolego bo lufe odkręcić nie jest łatwo jeżeli masz zamek i napiety kurek to ??????? kombinować trzeba ale nikt ni może być obok powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.