Gość Napisano 18 Maj 2002 Share Napisano 18 Maj 2002 Witam.Jeszcze nie zaczalem poszukiwania, ale mam taki zamiar.Dlatego mam kilka pytan:-Czy po kazdym wyjsciu w teren udaje sie Wam cos przyniesc do domu? (dla mnie skarbem bylby kazdy przedmiot z czasow wojny i przed wojna ;)-Czy czesto sa \falszywe alarmy\"?-Czy nie jestescie znuzeni chodzeniem i szukaniem bez skutkow?-Czy czesto wykrywacz daje znac ze cos jest pod ziemia?To na tyle - Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Maj 2002 Share Napisano 18 Maj 2002 Kolego jesli pojedziesz na miejsce bitwy lub stacjonowania wojska zawsze cos znajdziesz, zazwyczaj luski ktore na poczatku beda cie jarac. Potem zauwazysz ze to juz nudne i twoim celem bedzie helm lub klamra od pasa a z tym juz trudniej. Po pewnym czasie kazda nastepna luska bedzie cie denerwowac. Czasami jak kopiesz caly dzien i wykopiesz nic to masz dosc wykrywania i twierdzisz ze juz nigdy, jednak za tydzien znowu pedzisz do lasu. Jak raz zlapiesz bakcyla to juz po tobie. To albo Ci sie podoba i bedzie podobac albo ci sie nie podoba i nie bedzie nigdy twoim hobby. Nie wiem czy nie zamieszalem zbytnio ale tak to w tym fachu jest:):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Maj 2002 Share Napisano 18 Maj 2002 No i tu jest problem, bo nie znam sie na historii i nie wiem gdzie w mojej okolicy toczyly sie jakies bitwy :). Historia nigdy mnie nie obchodzila, ale moze (na pewno) mnie to zainteresuje jak bym cos zaczal znajdywac...Szukalem w internecie jakies historyczne mapy, ale bez rezultatow. Moze przydalaby sie jakas ksiazka?Jestem z Jeleniej Góry.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maj 2002 Share Napisano 19 Maj 2002 jak nie obchodziła cię historia - to aby coś znaleść musi zacząć cię ona interesować- pamiętaj 1 dzień kopania - to co najmniej 2 książki do przeczytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maj 2002 Share Napisano 20 Maj 2002 Biker, nadal mnie wk...wiasz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Maj 2002 Share Napisano 22 Maj 2002 Twoja okolica to doskonały teren-rozejrzyj się-wszak sporo zrzutowisk tam właśnie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.