Igor Grożny Napisano 29 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2006 Interesuje mnie w których miejscowościach był stawiany opór, jak długo. Czy trafiliście tam jakies ciekawe fanty- O miejscówki nie pytam, bo i tak mi ich nie zdradzicie.Za wszelkie informacje z góry DZIĘKUJE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Ja mieszkam niedaleko tej lini mam pare informacji wybieram sie już tam od pół roku ale niestety brak mi transportu:/ Jak bedziesz chciał moge Ci podać linka do fajnej stronki i dać pare informacji:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 12 Październik 2006 Autor Share Napisano 12 Październik 2006 Sorki że tak póżno odpisuje na twój post, ale zwątpiłem czy ktoś wie o czym ja wogóle mówie.Jeśli byłbyś tak dobry to porosze o tą strone i informacje. Pisz na mją skrzynke pocztową,chyba że gg wolisz.PozdrawiamKopacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 Mail wysłany pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.