Kazy Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2006 witamMam komore od mausere, ale w miejscach gwintu (srubki pudelka)sa resztki srob. Jak je usunac.Dajcie jakies rady!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazy Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2006 przepraszam mialo byc resztki srubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Wiercić, tyle że to nie takie łatwe. Trzeba centrycznie napunktować. Wiercić najpierw pilota wiertłem około 2mm potem wiertłem 5mm , całość na wiertarce z statywem lub kolumnowej w imadle. Jak po tym zabiegu zostaną same zwoje gwintu z śrub to je wydłubać.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazy Napisano 28 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2006 ok, dzieki jak gleboko mam wiercic pod komora? bo tylnia śruba to nie bedzietaki duzy problem.PozdrawiamKrzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.