salasz Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Napisano 27 Wrzesień 2006 Witam, wybieram się z Warszawy nad Solinę - po drodze chciałbym zachaczyc o Zamość, twierdzę Przemyśl i ... Co jeszcze ciekawego można po drodze zwiedzić - forty,podziemia itp. Czy ktos z Was zna może jakies ciekawe miejsca warte odwiedzenie na tej trasie? Dzięki za pomoc.
ja20 Napisano 27 Wrzesień 2006 Napisano 27 Wrzesień 2006 ja bardzo polecam twierdze Przemyśl.pojechałem na początku wakacji i tak mi się spodobało że jeżdże jak tylko mam chwile wolnego czasu.
cis Napisano 28 Wrzesień 2006 Napisano 28 Wrzesień 2006 Polecam ciekawe miejsce (między Rzeszowem a Krosnem), do piątku zajęte przez Wunderwaffe" Bumaru.http://www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060927/REGION00/60926017pozdr.
salasz Napisano 2 Październik 2006 Autor Napisano 2 Październik 2006 Co do Stępiny - to faktycznie ciekawe miejsce... Choc jak byłem było juz po testowaniu czołgu ;-)Niestety nie miałem czasu na Przemyśl - choc na pewno tam jeszcze wrócę.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.