mongo Napisano 23 Wrzesień 2003 Autor Napisano 23 Wrzesień 2003 Nie mam jak zmierzyć szerokości kołnierza na lufie w Mausie 98 /9, ten przy gwincie, który łączy komorę zamkową z lufą. Jeżeli ktoś z Was ma pod ręką lufę i suwmiarkę, to proszę o podanie dokładniej szerokości tego kołnierza. Z góry dzięki. MongoDorzucam fotkę z brakującym wymiarem oznaczonym znakiem ?".
mongo Napisano 23 Wrzesień 2003 Autor Napisano 23 Wrzesień 2003 Zapomniałem dodać (tak aby uniknąć pomyłek), chodzi mi o wymiar zmierzony na wykręconej lufie.
kiers Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Trochę to wygląda inaczej niż na rysunku i przechodzi łukiem od 5,5 mm do 4,5 mm
Frozzer Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 mam rozne kolnierze, ktore sa ostre" i takie ktore przechodza lukiem
mongo Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Napisano 24 Wrzesień 2003 Ale szerokość jego na każdej lufie wynosi 5,5 ? Możesz podaćodległość od początku kołnierza do końca lufy, oczywiście od strony komory nabojowej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.