kuba321 Napisano 20 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2006 No ciekawy jestem kto CO oddał w ręce SKARBU PAŃSTWA, lub do Muzeum? Proszę pochwalcie się. A jak ktoś NIE chce oddać to ciekawy jestem dlaczego? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Sory ale nie wydaje mi sie żeby ktoś sie przyznał dlaczego nie oddał ?????????????Raczej jest to głupie putanie zwłaszcza że to forum przeglądają nie tylko Odkrywcy ale także inne osoby które nie są w żaden sposób związane z poszukiwaniami :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 20 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Piotrek! Ale czego sie boisz? Oddaj wszystko dla Państwa. WARS Ci w tym pomoże. Przecież tak myśli każdy człowiek oprócz mnie :] No? Kto jeszcze coś ma do powiedzenia? oddac czy nie oddać? No i gdzie Ci wszyscy patrioci? Kazdy tylko zagląda i się wycofuje. No gdzie Ci wszyscy chętni do oddawania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 Oprócz Ciebie? :) No to jesteś zagrożeniem dla państwa:) hehehe Ja jeszcze nie mam czego oddawać dopiero sie w to zaczynam bawić :P Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz dla czrgo jesteś tego taki ciekaw? Miałeś nalot policji w chałupie że tak ostro" piszesz? Szukasz zemsty? hahahahahaha pozdrawiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 ostatnio nie mam czasu na poszukiwania, ale nawet jakbym co trafil to jedyne co moge oddac panstwu to to co zjadlem na obiad dzien wczesniej a czego nie potrzebowal moj organizmpzdrbarbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2006 KURDE żeby potem nie było. Nie jestem do końca takim wrogiem MUZEALNYM i PAŃSTWOWYM. Z tym Napoleonem to się wściekłem jak wszystkim prawnikom i historykom rozbłysły oczy i łapczywie próbowali wyrwać" to co się PAŃSTWU należy... :/ Na pocieszenie pokazuję małe moje dobre oblicze.... oddałem kilkanaście blach od samolotu do muzeum w Gdańsku, co prawda wstyd się przyznać, za opłatą 200 zł :]]]] Myślcie co chcecie. Pozdrawiam serdecznie, a na foto jedna z blach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.