Skocz do zawartości

CZAS PATRIOTÓW.

kuba321

Rekomendowane odpowiedzi

Sory ale nie wydaje mi sie żeby ktoś sie przyznał dlaczego nie oddał
?????????????
Raczej jest to głupie putanie zwłaszcza że to forum przeglądają nie tylko Odkrywcy ale także inne osoby które nie są w żaden sposób związane z poszukiwaniami :/

Piotrek! Ale czego sie boisz? Oddaj wszystko dla Państwa. WARS Ci w tym pomoże. Przecież tak myśli każdy człowiek oprócz mnie :] No? Kto jeszcze coś ma do powiedzenia? oddac czy nie oddać? No i gdzie Ci wszyscy patrioci? Kazdy tylko zagląda i się wycofuje. No gdzie Ci wszyscy chętni do oddawania?

Oprócz Ciebie? :) No to jesteś zagrożeniem dla państwa:) hehehe Ja jeszcze nie mam czego oddawać dopiero sie w to zaczynam bawić :P
Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz dla czrgo jesteś tego taki ciekaw? Miałeś nalot policji w chałupie że tak ostro" piszesz? Szukasz zemsty?

hahahahahaha pozdrawiam :P

KURDE żeby potem nie było. Nie jestem do końca takim wrogiem MUZEALNYM i PAŃSTWOWYM. Z tym Napoleonem to się wściekłem jak wszystkim prawnikom i historykom rozbłysły oczy i łapczywie próbowali wyrwać" to co się PAŃSTWU należy... :/ Na pocieszenie pokazuję małe moje dobre oblicze.... oddałem kilkanaście blach od samolotu do muzeum w Gdańsku, co prawda wstyd się przyznać, za opłatą 200 zł :]]]] Myślcie co chcecie. Pozdrawiam serdecznie, a na foto jedna z blach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie