fonkiew Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2006 witam mam pytania czy sa chetni na wykopki na ukraine?nigdy nie bylem z wykrywka ale mam chec.dodam ze jezdze tam w innych celach.lwow.ivano kolomyja pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 gdybym mial samochod i wiekszy pieniadz to bym z checia pojechal, ale jak narazie to nie ma ani tego ani tego. A na Ukrainie mozna kopac tak jak u Nas, czy sa gorsze przepisy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar92 Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 ja bardzo chętnie , często tam jeżdżę w lato ,trzeba tylko rozkręcić wykrywkę bo tam jest zakaz posiadania taiego sprzętu i może czasem być ciężko na granicy , w razie czego mam tam sporo znajomych gdzie można by się zatrzymać(karpaty , bukowina), okolice czerniowic , a można tam trafić naprawdę konkretne fanty.Jestem zainteresowany.Można by ustalić jakąś traskę z wykrywką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monolog Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Ja chyba bym się pisał na to Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fonkiew Napisano 17 Listopad 2006 Autor Share Napisano 17 Listopad 2006 zoltar 92 monolog sprawa aktualna chcecie dajcie gg ja jestem z wawy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar92 Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 podaje swoje gg 8819085 , też jestem wawy (ochota) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 a wiecie moze jaki przyblizony koszt tego wyjazdu by byl? i jaki termin, bo moze bym sie pisal na to jezeli jest mozliwosc...pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar92 Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 suchy myślę że koszt nie bylby duży jeśli by byly ze trzy , cztery osoby , myślę że ok 400 pln na tydzień od osoby z paliwem licząc , ale teraz i tak nie ma się co tam pchać , góry ,a wyżej już pewnie jest śnieg albo bloto do kolan , myślę że jakś relny termin to późna wiosna.p.s szukam wszystkiego co jest związane z zundapp ks 600.części wykopane , szczególnie elementy wózka bocznego, rama wózka , wachaczyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar92 Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 http://www.ww2.ru/forum/index.php?showtopic=25913popatrzcie co kopią nasi wschodni bracia i o jakiej porze roku , no i glębokość też imponuje!!!poszperajcie w tych linkach , tylko pozazdrościć......!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar92 Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 no i jeszcze pare zdjątek...http://militaria.chat.ru/digging14.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar92 Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 http://www.ww2.ru/forum/index.php?showtopic=10553&st=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar92 Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 dobra to statnie bo spać nie będziecie mogli. To są wykopki!!!!http://klad.hobby.ru/milarch.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgolka Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 wykopki na ukrainie to ciekawa sprawa, tylko szkoda będzie zostawić takie fanty z drugiej strony granicy.z ukraińcami na przejściu nie powinno być kłopotów, za zielone ($) przewieziesz wszystko, gorzej z polakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petro1 Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 Witam!Bardzo chętnie wybiorę sie z Wami na Ukrainę, zeby pokopać.Byłem tam już kilka razy-we Lwowie, Kijowie, Odessie i na Krymie. Znam trochę kraj :)Do tego studiuję stos. międzynarodowe na specjaloności ukraińskiej, więc znam też trochę język.Jak macie jeszcze miejsce w ekpie, chętnie się dołącze.Pozdrawiam!Moje gg: 4605722 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.