Gość Napisano 15 Maj 2002 Share Napisano 15 Maj 2002 Poszukuję niemieckiej amunicji lub łusek z lat 1919 i 1945 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maj 2002 Share Napisano 15 Maj 2002 A ja jestem z Centralnego Biura Śledczego i proszę wszystkich posiadających amunicję i militaria o zgłoszenie się do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maj 2002 Share Napisano 15 Maj 2002 Taki humor to ty se zostaw dla swojich niedobrych znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maj 2002 Share Napisano 15 Maj 2002 A ty swoje złośliwe komentarze zostaw w domu,skoro nie łapiesz ironii Buraku - Ponuraku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Maj 2002 Share Napisano 16 Maj 2002 Ludzie wyluzujcie się .Po co te nerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.