Skocz do zawartości

wykrywacze made in USA

GB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Mam pytanie do zorientowanych w temacie:jakie mozecie polecic wykrywacze metalu ktore sa produkowane i dostepne w Stanach. Prosze o model,typ itd. Czy wogole warto kupowac cos takiego w USA czy Europejskie produkty sa lepsze? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi.
Napisano
Witam.
Na ten post możesz mieć tyle odpowiedzi ile jest uzytkowników sprzętu bo każdy bedzie chwalił wedle swojego uznania,sprzęt do którego się przekonał.
A zmieniajac temat które samochody są lepsze japońskie ,amerykańskie czy europejskie?-Tak samo brzmi twoje pytanie tylko dotyczy wykrywaczy.
Chcesz sprzęt użytkować w stanach czy europie?
Napisano
Z produkowanych w Stanach godne uwagi są White's, Fisher i Garrett. Również Minelab mimo że z Australii:) Sprzęt jest znacznie tańszy niż w Polsce. Choć trafić autoryzowanego przedstawiciela jest cyba trudniej niż w Polsce:) W Nowym Jorku znalałem tylko dwóch dystrybutorów White's z czego jeden (na Manhatanie!) okazał się żałosny. Nie dość że nie mial detektórów na składzie to próbował mi wcisnać co innego niż potrzebowałem. Na american e-bay nie brak niezłego, najczęściej używanego sprzętu w atrakcyjnych cenach.
Pozdrawiam L.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie