GB Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Napisano 10 Wrzesień 2006 Witam. Mam pytanie do zorientowanych w temacie:jakie mozecie polecic wykrywacze metalu ktore sa produkowane i dostepne w Stanach. Prosze o model,typ itd. Czy wogole warto kupowac cos takiego w USA czy Europejskie produkty sa lepsze? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi.
RESTY Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 Witam.Na ten post możesz mieć tyle odpowiedzi ile jest uzytkowników sprzętu bo każdy bedzie chwalił wedle swojego uznania,sprzęt do którego się przekonał.A zmieniajac temat które samochody są lepsze japońskie ,amerykańskie czy europejskie?-Tak samo brzmi twoje pytanie tylko dotyczy wykrywaczy.Chcesz sprzęt użytkować w stanach czy europie?
luger Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 Z produkowanych w Stanach godne uwagi są White's, Fisher i Garrett. Również Minelab mimo że z Australii:) Sprzęt jest znacznie tańszy niż w Polsce. Choć trafić autoryzowanego przedstawiciela jest cyba trudniej niż w Polsce:) W Nowym Jorku znalałem tylko dwóch dystrybutorów White's z czego jeden (na Manhatanie!) okazał się żałosny. Nie dość że nie mial detektórów na składzie to próbował mi wcisnać co innego niż potrzebowałem. Na american e-bay nie brak niezłego, najczęściej używanego sprzętu w atrakcyjnych cenach.Pozdrawiam L.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.