sauroon Napisano 9 Wrzesień 2006 Autor Napisano 9 Wrzesień 2006 Witam, mój wujek mnie zaraził zabawą w poszukiwacza skarbów. Szukaliśmy przeważnie jakichś militariów, łusek, nieśmiertelników itp chciałbym także żeby ten wykrywacz był w miarę dobry na kolorki - gdybym pojechał na urlop nad morzem i nudziłoby mi się :). Nie posiadam za wiele funduszy na taki detektor, moje możliwości kończą się mniej więcej na kwocie 750 zł. Co polecacie?
DarekD Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 Cześć, z tych które miałem w ręku to: ACE 150 (nowy), lepiej ACE 250 (w tej cenie używany) - jeśli bardziej kolor/monety niż militaria.HS-3 Smętek - jeśli bardziej Cię ciągną karabiny i bagnety:)Rutus Ultra II (też używana) - jeśli to ma być sprzęt w miarę uniwersalny.Plaża to myślę że albo ACE albo Ultra.Z Ultrą biegałem rok i mi pasowała.Ace150 mam od kilku dni dla córki, z wyglądu zabawka, ale bardzo przyjemny sprzęt.PozdrawiamDarek
banan20 Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 W cenie 750 plnów polecam używanego Ace250, za tą cene nie kupisz lepszego sprzętu na kolorek(ace150 odpada na starcie ze wzg na brak pinopintu). Sam śmigałem 250tką to powiem szczerze ze ta z wyglądu niepozorna wykrywka ukazuję swoją moc w terenie i ssie monety jak sie patrzy. Jesli chodzi o militarke to Ci nie pomoge bo ta wogole mnie nie kręci.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.