WERTTREW Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Napisano 8 Wrzesień 2006 Szukam wszelkich informacji o historii tego obiektu. Zarówno z okresu przedwojennego, jak i okupacji i lat powojennych, niestety do tej pory bez większych sukcesów. Może ktoś może pomóc w dotarciu do nich? PzdrWERTTREW
warszawiak Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 Dzis na terenie miesci się klub sportowy Hutnik.
WERTTREW Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Napisano 12 Wrzesień 2006 To Ty Kuba?Błagam tylko nie o teraźniejszości!!! ;)
warszawiak Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 A widziałeś dziwna brame w terenie przy krańcach lasu ?
WERTTREW Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Napisano 13 Wrzesień 2006 Dlaczego dziwna? Jak była strzelnica to i wjazd przez jakąś brame być musiał, nie?
warszawiak Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 dziwna oczywiście w cudzysłowiu ;) Obok są też inne fragmenty wjazdu w postaci kocich łbów
arsen Napisano 19 Wrzesień 2006 Napisano 19 Wrzesień 2006 witam i czy to jest faktycznie na hutniku,to ja bym polemizował.Wydaje mi sie że ta strzelnica nadal istnieje ,a przynajmniej działałą około 6 lat temu .Znajduje sie koło myjni na wylocie ul.Marymonckiej w kierunku Gdańska jadąc po prawej stronie.
WERTTREW Napisano 20 Wrzesień 2006 Autor Napisano 20 Wrzesień 2006 Moze ja nie umiem jasno wysławiać, ale nie interesuje mnie do gdzie się dziś ona znajduje, ale jakaś informacja o jej historii. Głównie chodzi o lata przedwojenne i okupację. Nie mam o tym nic oprócz kilku zdjęć. :o( Polecam sie....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.