Skocz do zawartości

Pytanie o GARETA ACE-300

Gość gurdi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cześć koledzy .Mam prośbe czy ktoś biega z tym wykrywaczem.Jeśli tak.To jak się spisuje w tereni. zastanawiam się nad kupnem tego wykrywacza. Z góry dziękuje. Cześć gurdi.
Napisano
Sprawdz w wyszukiwarce - juz kiedys odpowiadalem na takie pytanie.
jankos
Napisano
Witam jankos przejżałem całe forum sprzent poszukiwawczy" i nie znalazłem.Jak byś mógł powtórzyć był bym wdzięczny. Gurdi.
Napisano
OK, ale tak pokrotce bo temat byl juz walkowany kilka razy.
Treasure Ace 300 to wykrywacz z nizszej polki Garretta - nie znaczy to jednak ze jest to sprzet zly. Idealny dla poczatkujacego, bardzo prosty w obsludze, pracuje w trybie dynamicznym, posiada dyskryminacje. Chodzilem z nim dwa lata i bylem zadowolony - sprzet jest raczej na monety, ale duze fanty typu helm, destrukt karabinu tez nim wyciagalem. Jesli masz zamiar szukac monet powinienes byc zadowolony, jesli masz jednak zamiar szukac militariow to odradzam - obecnie wiekszosc fantow lezy zbyt gleboko w stosunku do jego mozliwosci.
Pozdrawiam jankos.
P.S. Byc moze wyszukiwarka nie moze tego znalezc bo z tego co pamietam kiedy pisalem o tym wykrywaczu to nie bylo jeszcze tematycznego podzialu forum.
Napisano
Dzięki za informacje mam zamiar się skupić na monetach ,odznakach itp.Chociaż większe elementy też mile widziane .Miał bym jeszcze jedno pytanie .Na jakiej głebokości widzi monete śr. 20 mm ,oraz maksymalny zasięg na duże przedmioty .Jak byś mógł mi to jeszcze powiedziec .Za informacje wielkie dzięki . Gurdi .
Napisano
Nigdy nie mierzylem dolkow jakie wykopalem, ale np rury od panzerfaustow wyciagalem z jakichs 40 cm (piasek). Co do monet - sztych lopaty.
jankos
Napisano
Wielkie dzięki andarian " za przesłanie mi instrókcji ACE-300 . Gurdi .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie