Gość Napisano 14 Maj 2002 Share Napisano 14 Maj 2002 Witam... Czy ktos z was moze wie gdzie w okolicach tego przepieknego miasta mozna wypozyczyc wykrywacz na dzien - dwa?bede baaardzo zobowiazany :)Dziekimick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maj 2002 Share Napisano 15 Maj 2002 Niestety nie mam wykrywacza ale często przebywam w pobliżu Ostrowa i chętnie wybrałabym się z kimś na małą eksplorację. Jeśli znasz fajne tereny może załatwię wykrywacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maj 2002 Share Napisano 20 Maj 2002 Jestem z Kalisza i obecnie zbieram materiały o ciekawych miejscach w tym rejonie. Jestem już po kilku wizjach lokalnych. Jeżeli jesteś zainteresowany wspólnymi wypadami (warunek: potrzebny wykrywacz, bo ja swój straciłem) oto móju tel. 0502780239 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maj 2002 Share Napisano 20 Maj 2002 spróbój coś sobie kupić na allegro coś taniego znajdziesz a z pożyczeniem możesz mieć kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maj 2002 Share Napisano 20 Maj 2002 hmm problem polega na tym, ze zbieram na wykrywacz (ale jest na ktorymstam miejscu mojej listy extrea wydatkow)a chce zbadac jedno miejsce, ktore bardzo podejzewam o zapomniana studnie, pare innych rzeczy, drugie miejsce ktore napewno bedzie cos zawieralo ...o to mi chodzi dlatego w rachube wchodzi tylko pozyczkaMick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maj 2002 Share Napisano 20 Maj 2002 Wyskocz na zlot w Odolanowie, może tam spotkasz kogoś z wykrywaczem i możecie popikać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.