Skocz do zawartości

Pomocy-spodnie na giganta

michal7589

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki pomocy!!!Mam 200 cm wzrostu i szukam spodni moro na siebie 85-90 cm pas, 125 cm dł. całkowita, 95 cm od kroku wiecie gdzie moge takie dostać!!Mogą być w gorszym stanie, rozmaity kamuflaż bo mam zamiar robić z nich Ghillie suits!!Proszę o pomoc, z góry dzięki Michał.

A patrzales juz na allegro? Moj staruszek tez zawsze mial problem ze znalezieniem moraczy na swoj wzrost (ponad 2metry) ale zawsze sie cos na allegro znalazlo. Pozatym do ghillie nie koniecznie musza byc spodnie w maskowaniu. Widzialem jak znajomy zrobil sobie eleganckie ghillie z komplety dresu zielonego :). Ja swoje zrobilem na bazie bluzy i spodni flectran. Tanie to, przewiewne i nie szkoda bylo :).
Pozdrawiam.

Wiesz przede wszystkim żeby było tanie co do allegro to pisze do gości czy nie mają mojego rozmiaru ale zawsze odpowiedz brzmi nie!Były niemieckie w kamuflażu flectran ale nówki kupiłem sobie tak do chodzenia!!Ale ich szkoda a użwyanych nie miał!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie