profos Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 Rzeczywiście, sezon na czołgi... Rozpoczęłem nowy wątek bo w starym o wszystkim piszą tylko nie o czołgu.Wiem gdzie jest czołg! :) Pewno się uśmiechniecie, ale to nie kit. Czołg leży w bagnie, prawdopodobnie T-34.Wars, co Ty na to?
kat333 Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 hehe :) wiem o ktory czolg ci chodzi ... ale nie zdradzaj narazie namiarow jak koledzy w poprzednim Temacie ... najpierw sami przeczepiemy bajorko ..a rusz sie uda zalatwic od miejscowych jakies 2-3 ciagniki ;) Pozdrwaiam Wojtek ...daj znac kiedy masz czas !!!
profos Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 Wojtku, nie o ten czołg mi chodzi, ale o inny. Już wysyłam maila...
profos Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 maxi, Wojtek żartował, nikt z nas nie ma zamiaru go wyciągać. Niech się tym zajmą fachowcy.
profos Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 Poza tym miejsce nie jest pewne. Poczytaj sobie.
kat333 Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 oj oj :) raczje o ten czolg sie rozchodzi .... masz racje zartowalem .... raczje swoim kaszlakie mtego nie wytargam ;) ale z checie bym nakrecil to sobie na kamerke i ewentualnie przytrzymal lancuchy w pomocnym gescie :)
cromags Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 następna gratka dla łowców tanków: na trasie między Opolem a Namysłowem, w okolicy miejscowości Miejsce (o ile pamięć nie myli) leży w bagnie radziecki czołg z załogą (tak mówia zabytkowi chłopi) jest nawet płyta niby nagrobna, obecnie w stanie rozsypu - i żeby nie było, że spekuluję - tak mówią miejscowi :)
vojtaz2 Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Nie no Profos, wars98 najpierw wyłowi u mnie czołg, wiesz dostałem nowe infa historyczne, że to niemiecki czołg wpadł do naszego kamieniołomu, dziś stawik żabie oczko
profos Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Napisano 30 Sierpień 2006 Spoko, nikt się nie pcha żeby wyławiać ruskie czołgi. Gdyby to był Tygrys lub nawet kubelwagen to od chętnych niemógłbym się odpędzić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.