Skocz do zawartości

CZOŁG II

profos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Rzeczywiście, sezon na czołgi... Rozpoczęłem nowy wątek bo w starym o wszystkim piszą tylko nie o czołgu.
Wiem gdzie jest czołg! :) Pewno się uśmiechniecie, ale to nie kit. Czołg leży w bagnie, prawdopodobnie T-34.
Wars, co Ty na to?
Napisano
hehe :) wiem o ktory czolg ci chodzi ... ale nie zdradzaj narazie namiarow jak koledzy w poprzednim Temacie ... najpierw sami przeczepiemy bajorko ..a rusz sie uda zalatwic od miejscowych jakies 2-3 ciagniki ;) Pozdrwaiam Wojtek ...daj znac kiedy masz czas !!!
Napisano
oj oj :) raczje o ten czolg sie rozchodzi .... masz racje zartowalem .... raczje swoim kaszlakie mtego nie wytargam ;) ale z checie bym nakrecil to sobie na kamerke i ewentualnie przytrzymal lancuchy w pomocnym gescie :)
Napisano
następna gratka dla łowców tanków: na trasie między Opolem a Namysłowem, w okolicy miejscowości Miejsce (o ile pamięć nie myli) leży w bagnie radziecki czołg z załogą (tak mówia zabytkowi chłopi) jest nawet płyta niby nagrobna, obecnie w stanie rozsypu - i żeby nie było, że spekuluję - tak mówią miejscowi :)
Napisano
Nie no Profos, wars98 najpierw wyłowi u mnie czołg, wiesz dostałem nowe infa historyczne, że to niemiecki czołg wpadł do naszego kamieniołomu, dziś stawik żabie oczko
Napisano
Spoko, nikt się nie pcha żeby wyławiać ruskie czołgi. Gdyby to był Tygrys lub nawet kubelwagen to od chętnych niemógłbym się odpędzić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie