Pvt.Martin Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 Witam. Mam 500-600zł do wydania i zastanawiam się nad kupnem wykrywacza z tej aukcji: http://allegro.pl/item123884328_firma_saper_wykrywacz_metali_traper_gwar24mce_raty.htmlMoje pytanie, warto? Czy lepiej wydać te pieniądze na inny sprzęt?I drugie pytanie, czy w okolicach Kłodzka(woj.Dolnośląskie) są szanse znalezienia czegoś co zostało po niemcach?
luger Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 To jest typowy PI więc raczej na duże przedmioty typu militaria. Zależy czego chcesz szukać. Na początek może być ale nie liczyłbym na monetki i inną kolorową drobnicę. Po jednym sezonie zapragnisz czegoś lepszego tj. dynamicznego VLF z dyskryminacją. Więc może lepiej zacząć od czegoś używanego za te pieniądze?Pozdrawiam L.
luger Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Zapomniałem dodać: dolny śląsk jest idealny do poszukiwań.
Pvt.Martin Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 Czego chcę szukać? Dosłownie wszystkiego, ale głównie militariów z okresu IIWŚ... :) W jakich rejonach najlepiej szukać? Okolice jakich miejscowości?Hmmm... Gdybym trafił na coś używanego w tej cenie, może bym pomyślał? :)
andrus4 Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 Zerknij na to, ja mam taki i jest WEDŁUG MNIE rewelacyjny i uniwersalny http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=124662196
anRO Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 Andrus dobrze ci radzi powinien isc w okolicach twojej maksymalnej kwoty.Pozdrawiam.
Martin Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 jest WEDŁUG MNIE rewelacyjny i uniwersalny"uniwersalny owszem , rewelacyjny nie , aczkolwiek jest to wykrywacz dobry ;)pzdr.
Olssen Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 WitamNaprawdę godny polecenia sprzęt(ciekawe jaką ceną osiągnie na allegro?).Chodzę z takim samym.Pozdrawiam
andrus4 Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Witaj Martin. Jak zauważyłeś jest to tylko moja opinia (specjalnie napisałem dużymi literami) i mogę nie mieć racji. Może zapomniałem napisać w tych pieniądzach". Pozdrawiam.
andrus4 Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Aha, rewelacyjny miałem na myśli zasięgi. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.