Skocz do zawartości

Wykrywacz

Pvt.Martin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Mam 500-600zł do wydania i zastanawiam się nad kupnem wykrywacza z tej aukcji: http://allegro.pl/item123884328_firma_saper_wykrywacz_metali_traper_gwar24mce_raty.html

Moje pytanie, warto? Czy lepiej wydać te pieniądze na inny sprzęt?

I drugie pytanie, czy w okolicach Kłodzka(woj.Dolnośląskie) są szanse znalezienia czegoś co zostało po niemcach?
Napisano
To jest typowy PI więc raczej na duże przedmioty typu militaria. Zależy czego chcesz szukać. Na początek może być ale nie liczyłbym na monetki i inną kolorową drobnicę. Po jednym sezonie zapragnisz czegoś lepszego tj. dynamicznego VLF z dyskryminacją. Więc może lepiej zacząć od czegoś używanego za te pieniądze?
Pozdrawiam L.
Napisano
Czego chcę szukać? Dosłownie wszystkiego, ale głównie militariów z okresu IIWŚ... :) W jakich rejonach najlepiej szukać? Okolice jakich miejscowości?

Hmmm... Gdybym trafił na coś używanego w tej cenie, może bym pomyślał? :)
Napisano
Witaj Martin. Jak zauważyłeś jest to tylko moja opinia (specjalnie napisałem dużymi literami) i mogę nie mieć racji. Może zapomniałem napisać w tych pieniądzach". Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie