Gość Napisano 13 Maj 2002 Share Napisano 13 Maj 2002 Czy ktoś używa lub robił próby z ramą (własnej konstrukcji) do PI Nowaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maj 2002 Share Napisano 13 Maj 2002 Tez nad tym mysle.czekam na odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Maj 2002 Share Napisano 14 Maj 2002 A ten firmowy Nowaka jest zły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Maj 2002 Share Napisano 14 Maj 2002 Może zła nie jest ale zastanawiam się jak może być wielka. Zrobiłem prowizorkę kilka zwojów rozłożone na ziemi w formie kwadratu o bokach 1,4m i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maj 2002 Share Napisano 15 Maj 2002 Jakis kolo na czacie opowiadal mi ze kupil sobie oryginalna u Nowaka.Moze by opowiedzial o efektach.A jaka dales dlugosc kabla i jakiego-do tej testowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maj 2002 Share Napisano 15 Maj 2002 Z ramami PI sprawa nie jest tak prosta. Sprobuj poruszyc troche duza sonda. Jezeli urzadzenie nie ma kompensacji zmian od ziemskiego pola magnetycznego bedzie falszywy sygnal. Jesli chcesz wiedziec wiecej napisz na priv. Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maj 2002 Share Napisano 19 Maj 2002 Mam rame od Nowaka 1m*1m i jest bardzo czuła w powietrzu max zasięg 380cm. W ziemi niestety jeszcze nic głeboko nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.