arek39 Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 Witam, proszę o instrukcję jak krok po kroku przeprowadzić elektrolizę, to będzie moja pierwsza elektroliza w życiu. Proszę abyście napisali mi swoje spostrzeżenia i uwagi a także co mi jest potrzebno do tej operacji. W tym temacie jestem zupełnym laikiem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sirpiotr Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Stary istnieje takie cos jak WYSZUKIWARKA, było juz tego tyle na forum, że można by doktorat napisać. Poczytaj, popróbuj najlepiej na jakims mniej wartościowym przedmiocie np. podkowie i potem ew. jak będziesz miał jakieś pytania to napisz.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Nie martw sie ja też zabieram sie do tego po raz pierwszy i na odkrywcy właśnie znalazłem taki o to adreshttp://www.mauser98k.internetdsl.pl/elekt.html myśle że odpowie na wszystkie twoje pytania i powie Ci o wszystkim pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sirpiotr Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Stronka OK, ale jest podane, że sól kuchenna jest lepsza - bzdura. Sól jest bardziej żrąca i fanty po niej bardzo szybko koroduja. Takze najlepiej zastosowac czystą sode, ew. kretaPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.