Gość Napisano 14 Wrzesień 2003 Share Napisano 14 Wrzesień 2003 Jak załatać" dziurę w hełmie, ma ona wymiary 10x10 może mniej, nie wiem bo jest nierównomierna. Słyszałem, że się szpachluje, ale jaką szpachlą i jaki jest efekt końcowy jak hełm już się pomaluje-nie widać będzie, że był szpachlowany? chcę jakąś prostą metodą go odnowić, bo jestem nowicjuszem. Jeszcze jedno jak pozbyć się rdzy-łatwym sposobem oczywiście. Proszę o odpowiedzi z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 14 Wrzesień 2003 Share Napisano 14 Wrzesień 2003 Trzeba spojrzeć parę postów niżej. http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&id_forum=4&ktory=29866#29866rorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Wrzesień 2003 Share Napisano 14 Wrzesień 2003 Najłatwiej pozbyc się rdzy elektrolizą.. A hełm można zaszpachlować Szpachlą samochodową, tylko trzeba to zrobic równomiernie i gładko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.