Skocz do zawartości

Potrzebuje taniego wykrywacza do militarki

ediasch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!!Potrzebuje taniego wykrywacza do militarki o ile jest szasa że coś wykopie na lubelszczyźnie w okolicach lublina i nie tylko
Napisano
Raczej myślałem o garrecie ace 150 lub 250 zależy jakie dotacje dostane.Jeszcze jedno jaką saperke kupić?I czy do tego oprucz wykrywacza i saperki będzie mi coś potrzebne?
Napisano
osobiscie nie proponowalbym Ci Ace 150, 250 na militarke a w szczegolnosci 150, chwytaja militarke ale nie na takich glebokosciach co np. whites 3900, smetek, ale ten pierwszy to raczej jest drozszy. Wybor nalezy do Ciebie, ale mam HS i sie dobrze sprawuje chociaz ma swoje wady, ale zalet tez troche ma:)
pzdr.
Dawid
Napisano
Sorry że dowracam sprawe do góry nogami ale ni jest potrzebny wykrywacz mie tylko do militarki,mieszkam w Lublinie i z tego co wiem nielezy tam sporo militarki ale innych rupieci troche podobno jest
Napisano
a kto Ci powiedzial ze te wykrywacze ktre podalem sa tylko i wylacznie na militarke? napewno sa slabsze niz typowy wykrywacz na kolorek ale takze lapia drobnice. Czytalem gdzies na forum e ratus solaris jest bardziej uniwersalny[?]moze jakis uzytkownik ratusa Ci pomoze?
pzdr.
Dawid
Napisano
czyli mówicie że smętek..Z tym że ja mógłbym sobie pozwolić na kupno nowego ace 250 lub urzywanego smętka więc pomyśle jeszcze nad tym ale wrućmy do tego co jeszcze będzie mi potrzebne do wypraw.
Napisano
jak mozesz sobie pozwolic na kupno nowego ace to i mozesz sobie kupic nowego smetka. Ja placilem u pana Henia 839zl z przesylka:)
hmm no do wyprawy to napewno przyda Ci sie oprocz wykrywki i saperki jakas woda lub cos podobnego, jakies jedzonko, aha i rekawiczki(np. takie jakich uzywaja ogrodnicy) i moze jakies lustereczko zebys ludzi w drodze powrotnej nie straszyl:)no i tam co bedziesz jeszcze uwazal za potrzebne(fajki, piffko..itp)
pzdr.
Dawid
  • 2 months later...
Napisano
mam cewke 30cm, jeszcze zadnej odznaki ani medalu nim nie wykopalem, ale na zasiegi nie nazekam:)wiec jak pod cewka znajdzie sie odznaka(oczywiscie nie na 1m:P) to napewno ja wykryje:)a co masz smetka?
pzdr.
Dawid
Napisano
Na militarkę kup sobie Smętka i to najlepiej z dużą cewką.
Na głębokie wykopy odpuść sobie saperkę, weź szpadel, mocny nóż z piłą, czasem się przydaje mały kilofek (młotek murakski lub geologiczny), rękawice i ubranie na zmianę.
Napisano
czolem.pisze z UK dlatego ze pracuje i niemam zbytnio czasu.tak mam 30 na smetku ale mysle o solarisie.przypuszczam ze lepiej wylapuje drobnice tak twierdza na forum.pozdro
Napisano
ediash.wszystko zalezy co nazywasz militarka.jezeli zbierasz wieksze militaria tzn helmy,pukawki itp to smetek bedzie idealny.ma konkretny zasieg i niekosztuje drogo.natomiast jezeli interesuja cie odznaczenia to kup cos innego.ja mam smetka 3 lata.sprawuje sie dobrze chociaz na drobnicejest -moim zdaniem za duza.ja zbieram klamry i odznaczenia i mysle o solarisie.pozdro
  • 3 weeks later...
Napisano
co ja moge powiedziec ano to ze mam DUKATA i naprawde poszukiwanie nim to sama przyjemnosc tani lekki ekonomiczny a efekty super potwierdzic to morze suchy ss ludzie poco przeplacac
Napisano
dukat jest tani i dobry, nie jest to zadna rewelacja ale bez problemu radzi sobie z militarka, ja mam smetka i szczerze nie nazekam na brak mniejszego zelastwa..:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie