michal7589 Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 Witam.Chyba każdy z nas zna stronkę Whatfora w związku z tym mam pytanie czy któryś z was koledzy zakupił płyte którą oferuje??Ja mam taki zamiar i myślę iż będzie to dobra inwestycja!Jakie są wasze doznania po jej odpaleniu na pececie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okrutny Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Zakupiłem płytke w zeszłym roku. Tego oczekiwałem. Ciekawa pod względem zawartości jak i staranności wykonania.Nie jest to reklama. Warto by pomysleć o aktualizacji dla osób które legalnie nabyły tą pozycję.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Witam. Płytke kupiłem na początku lipca i jestem zadowolony. Jest bardzo obszerna, naprawde ogrom materiału. Znajdziesz na niej wszystko zaczynając na historii AK i na leksykonie polskich filmów wojennych kończąc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 A na jakiej płycie jest nagrana??Chodzi mi o pojemność 700MB??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.