michal7589 Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Napisano 26 Sierpień 2006 Witam.Chyba każdy z nas zna stronkę Whatfora w związku z tym mam pytanie czy któryś z was koledzy zakupił płyte którą oferuje??Ja mam taki zamiar i myślę iż będzie to dobra inwestycja!Jakie są wasze doznania po jej odpaleniu na pececie?
okrutny Napisano 26 Sierpień 2006 Napisano 26 Sierpień 2006 Zakupiłem płytke w zeszłym roku. Tego oczekiwałem. Ciekawa pod względem zawartości jak i staranności wykonania.Nie jest to reklama. Warto by pomysleć o aktualizacji dla osób które legalnie nabyły tą pozycję.Pozdrawiam.
zabi Napisano 26 Sierpień 2006 Napisano 26 Sierpień 2006 Witam. Płytke kupiłem na początku lipca i jestem zadowolony. Jest bardzo obszerna, naprawde ogrom materiału. Znajdziesz na niej wszystko zaczynając na historii AK i na leksykonie polskich filmów wojennych kończąc. Pozdrawiam
michal7589 Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Napisano 26 Sierpień 2006 A na jakiej płycie jest nagrana??Chodzi mi o pojemność 700MB???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.