vojtaz2 Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Witam, osłone do mg34, oddałem na złom bo była pogięta, ale znalazłem całą z lufa w srodku, za 100zł sprzedałem:) w sumie jak za darmo:) a widze na fotkach KATIUSZE, fajna była, koles chciał 500zł, ja za sam naped, czyli rura z lotkamni, wziołem 80zł, u mnie taniej, a za lufy czarnoprochowe ile chcesz dać???? daj propozycje to się zastanowię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 a ta giwerka to na kaczki!! mysliwska, koleś chciał mi na giełdzie sprzedać podobną, ale miała uciętą lufę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Witaj -profos-.Dziś ten suomi był w Warszawie na Kole.Ot taka ciekawostka.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 oj ,voytaz2 na które kaczki" ? na e" kaczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenon Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Właśnie już ka..ki" wzieły sie za bezdomnych czas na złomiarzy, więc lepiej pisz ze ta giwerka jest na gęsi albo bociany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 he he może być na gęsi:):) ale dużo się nie myle co???? no i to 20 wieczna pukawka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 27 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2006 Zenon, nie pisz, że pukawka na bociany bo dostaniesz bana od Bociana :) Nawet się rymuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 vojtaz2, wysłałem Ci maila na adres wojtas223@wp.pl w sprawie, o której pisałem wyżej. Ten adres masz aktualny, bo odpowiedzi nie widzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.