Galazka Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Napisano 24 Sierpień 2006 Witam wszystkich poszukiwaczy ;)Czy jest możliwe kupno w miarę dobrego, używanego wykrywacza metali do 250 - 300zł, jeśli tak, poproszę o jakieś linki, namiary, propozycje, mieszkam w Krakowie.Pozdrawiam
Galazka Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Napisano 24 Sierpień 2006 Dodam, że potrzebuje wykrywacza do szukania monet ;)
sebulaa Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 za te pieniążki to tylko Jabel nowy około 220 zł
Galazka Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Napisano 24 Sierpień 2006 sebulaa, dzieki, za szybką odpowidź, możesz mi coś o nim wiecej powiedzieć ? jakie ma parametry ?, z tego co o nim dotychczas czytałem jest dobry dla początkujących, czyli dla mnie ;) i gdzie można go kupić poza allegro ?Pozdrawiam
krzycho Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 moze dozbieraj jeszcze raz tyle i kup nowego ACE 150 na monetki. jabel nie ma nawet dyskryminacji pewnie ciezko nim wykopać monete z PRL-u :) pozdro.
sebulaa Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 Na Jablu to ja sie nie znam i się nie wypowiadam . Poszukaj na tym forum sporo o nim było .
cenius Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 Jabel na monetki sie nie nadaje. Dozbieraj kaski do Ace150 i bedziesz zadowolony.
Martin Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 Panowie: Vismajor , Galazka i Arcturus jeszcze jeden taki numer w Waszym wykonaniu i zapewniam , że nie skończy się tylko na wykasowanych postach.Przypominam: do takich spraw jest tylko i wyłącznie dział Ogłoszenia"pzdr.
Martin Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 Za te pieniązki to rzeczywiście pozostaje tylko Jabel , ale na większe łowy" w postaci monetek przy tym sprzęcie raczej bym nie liczył :)Pozdrawiam
Galazka Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Napisano 25 Sierpień 2006 Dziękuje wszystkim za rady, Martin - przepraszam, za robienie chaosu na forum ;), rzeczywiście dozbieram troche kasy i kupie coś lepszego ;)(temamt można zamknąć lub usunąć)Pozdrawiam
Martin Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 emamt można zamknąć lub usunąć)" - poczekam cierpliwie jak jeszcze raz zrobicie sobie z tego działu Bazar" ;)Jak dozbierasz jeszce trochę kasy , to zgłoś sie na Forum , spróbujemy wybrać coś w miarę dobrego :)pzdr.
matrix14xxx Napisano 26 Sierpień 2006 Napisano 26 Sierpień 2006 Moim zdaniem w tej cenie nie kupi sie dobrego wykrywacza metali.Ale jesli Pan bedzie chcial wydac na wykrywacz kwotre do 1000zl to polecam rutusa ultra2.Chodze z nim juz ponad rok a pieniadze za niego juz mi sie zwrocily.Jest to niezawodny wykrywacz.Polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.