Skocz do zawartości

Poszukuje taniego wykrywacza metali...

Galazka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich poszukiwaczy ;)
Czy jest możliwe kupno w miarę dobrego, używanego wykrywacza metali do 250 - 300zł, jeśli tak, poproszę o jakieś linki, namiary, propozycje, mieszkam w Krakowie.

Pozdrawiam
Napisano
sebulaa, dzieki, za szybką odpowidź, możesz mi coś o nim wiecej powiedzieć ? jakie ma parametry ?, z tego co o nim dotychczas czytałem jest dobry dla początkujących, czyli dla mnie ;) i gdzie można go kupić poza allegro ?

Pozdrawiam
Napisano
moze dozbieraj jeszcze raz tyle i kup nowego ACE 150 na monetki. jabel nie ma nawet dyskryminacji pewnie ciezko nim wykopać monete z PRL-u :) pozdro.
Napisano
Panowie: Vismajor , Galazka i Arcturus jeszcze jeden taki numer w Waszym wykonaniu i zapewniam , że nie skończy się tylko na wykasowanych postach.

Przypominam: do takich spraw jest tylko i wyłącznie dział Ogłoszenia"

pzdr.
Napisano
Za te pieniązki to rzeczywiście pozostaje tylko Jabel , ale na większe łowy" w postaci monetek przy tym sprzęcie raczej bym nie liczył :)

Pozdrawiam
Napisano
Dziękuje wszystkim za rady, Martin - przepraszam, za robienie chaosu na forum ;), rzeczywiście dozbieram troche kasy i kupie coś lepszego ;)
(temamt można zamknąć lub usunąć)

Pozdrawiam
Napisano
emamt można zamknąć lub usunąć)" - poczekam cierpliwie jak jeszcze raz zrobicie sobie z tego działu Bazar" ;)

Jak dozbierasz jeszce trochę kasy , to zgłoś sie na Forum , spróbujemy wybrać coś w miarę dobrego :)

pzdr.
Napisano
Moim zdaniem w tej cenie nie kupi sie dobrego wykrywacza metali.Ale jesli Pan bedzie chcial wydac na wykrywacz kwotre do 1000zl to polecam rutusa ultra2.Chodze z nim juz ponad rok a pieniadze za niego juz mi sie zwrocily.Jest to niezawodny wykrywacz.Polecam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie