mietek Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Co prawda mój umysł jest już nieco przemęczony kilkugodzinnym pisaniem, ale obawiam się że niewiele rozumiem z pierwszego postu. Co oznacza estaw Śmierci!!!", oraz pytanie co widzicie...", czy jest to prośba o identyfikację, czy też jakieś inne myśli przyświecały autorowi postu? Uprzejmie proszę o wyjaśnienie powyzszych wątpliwości.
PATRON Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Witam:-))))Czy to jest zestaw śmieci ", zestaw śmierdzi " czy zestaw śmierci " bo się jakoś nie mogę zdecydować?????? :-)))PZDR PATRON
Ram Napisano 11 Wrzesień 2003 Autor Napisano 11 Wrzesień 2003 zestaw śmierci czyli narzeędzie które byćmorze zabiłe jakiegoś człowieka z II Wojne Światowej.Czodzi mi o Identyfikacje
Cyrograf15 Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 O ile pusty to nie śmieć i nie należy wyrzucać:))Wojtek
rorvik Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 A czy to przypadkiem nie jest zdjęcie z jakiejś aukcji?
mietek Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 biorąc pod uwagę nazwę zdjęcia w postaci wielu cyfr, to chyba jest z aukcji.Ps Ram: może", a nie morze"
Domino(*) Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Do Ram:Trudno zabić kogoś z porcelanowych kapsli:DDDDDFajnie rozbawiłeś mnie.. Pzdr
mietek Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 zależy co było w butelce, zabić może nie, ale kac to i owszem;)))Z resztą podobnie groźna może być olejarka.
Frozzer Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 na zdjeciu jest pocisk mozdziezowy, nakladka odlamkowa z granatu, wspolczesne luski, kapsle po oranzadzie, 2 zakretki od zapaolnikow, chyba kawalek tasmy od mg, 2 pojemniki z plynem do odkazania, kawalek skorzanego paska, trzon od panzerfausta klein i klamerka od maski pgaz
berthie Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 WitamZobaczcie dzieło sztuki pod tym linkiem http://www.slowart.com/slow/gall-art/eagle/pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.