Gość Napisano 13 Maj 2002 Napisano 13 Maj 2002 Czy ktos moze grzebal w lasach w okolicy miast Szczerców i Rogóźno?Mam troche info o jakis zestrzelonych nienieckich samolotach w tamtych lasach. Jest tez troche bunkrów..
Gość Napisano 13 Maj 2002 Napisano 13 Maj 2002 Mas zna myśli Rogóżno na Pomorzu, to te tereny znam i nawet możemy się tam wybrać pokopać
Gość Napisano 14 Maj 2002 Napisano 14 Maj 2002 mieszkam w pabianicach i mam 32 lata..jesli chcesz mozemy cos tam wywąchac..pozdrowienia..robert
Gość Napisano 15 Maj 2002 Napisano 15 Maj 2002 Jak coś znajdziecie, dajcie znać. U mnie był tylko drut kolczasty i jakieś śmieci. Jedyne warte uwagi to fragment niemieckiej tabliczki żeliwnej, chyba kolejowej.
siwy_49 Napisano 15 Czerwiec 2008 Napisano 15 Czerwiec 2008 Witam. Kilka krotnie grzebałem nad Widawką w okolicy Szczercowa. Skutek marny oprócz pełnej skrzynki do boforsa(nadal tam jest), ale myślę że trzeba trafic miejsce bo wiekszosc przekopana.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.