Skocz do zawartości

Laik sprzętowy

Mirkoni

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich.

Bardzo proszę o radę dotyczącą zakupu wykrywacza. Jestem początkującym i zupełnie ogłupiałym laikiem.
Na rynku jest wiele firm oferujacych ten rodzaj sprzętu.
Chciałbym kupić wykrywacz z którego i za kilka lat byłbym zadowolony gdy moje wiadomości, umiejętnosci i potrzeby wzrosną.

Serdecznie pozdrawiam.
Napisano
Witam !!

Jestem też na początku tej wspaniałej przygody i rozpocząlem ją z Rutusem UII i powiem ci naprawdę warto ale to tylko moje skromne zdanie Pozdrawiam!!!
Napisano
Witaj Martin

Cena nie gra roli......chce kupic sprzet który nie będzie za rudny" dla początkującego i przydatny za kilka lat gdy moje wymagania i wiedza wzrosną.

Pozdrawiam Mirek
Napisano
Cena nie gra roli..."
- Szczęściarz ;).

Przy powyższych założeniach: na początek coś łatwego i przyjemnego :)

XTerra70 ( wyświetlacz) , Minelab Sovereign GT ( tu wymagana znaczna krzepa i brak problemów z kręgosłupem ;)).

A jak z czasem przyjdzie doświadzczenie , wiadomości , umiętności i potrzeby wzrosną :) no i oczywiście nie znudzi Ci się grzebanie" to będziesz mógł pomyśleć nad Minelabem Explorerem , Whites'em XLT lub Ficherem z najwyższej półki" ( ale to sprzęt nie dla wszystkich)

Po środku" masz chociażby Tesoro Tejona - sprzęt głęboki , ale wymagający , szczególnie dobrego słuchu :)

O wszystkich poczytasz , korzystając z wyszukiwarki , wpisując odpowiednie hasła :)

A jak chcesz szukać typowej żelaznej militarki nie zawracając sobie zbytnio głowy kolorkami" to kup sobie HS-3 i też będziesz zadowolony :)

Życzę udanego wyboru.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie