czutor Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 Witam .Mam bardzo wielka prosbe w sprawie konserwacji telefonu polowego ff 33 . Chodzi mi przede wszystkim jak usunąć rdze .Z tego co się dowiedziałem to najlepiej smarować octem po uprzednim wyczyszczeniu powierzchni zardzewiałej. Inna metoda, ale nie wiem czy to przypadkiem nie szkodzi jeszcze jest smarowanie odrdzewiaczem, który stracił gwarancje 9miesiecy temu. Stosuje tez WD które pomaga usunąć stare srubki zardzewiałe i wkręcić nowe , wszystkich i tak nie da się odkręcić .A czy ebonit da się czym czyścić ? Jeśli znacie odpowiedz na moje pytanie z gory wielkie dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vascode Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 daj jakąś fotę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czutor Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 Wysłałem ci na email zdjecia bo zaduze mam i niechca sie zmiescic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vascode Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 masz odp. na poczcie i kilka fotek mojego mixtundgenest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.