vojtaz2 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 Czy jest ktoś chetny z Prudnika lub okolic na połowy czołgów?lub specjalizacje w poszukiwaniu pojazdów wojskowych, Znudziły mi się guziki i inne pierdoły, Wole temat ciekawszy. Uwaga wiem gdzie jest czołg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomekk04 Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 No ja bylbym chetny miales mi przeslac gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 Hej, nie mam twojego e-maila, podam ci mój napisz a podesle ci gg. dredy88@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomekk04 Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Napisz Tomekk04@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Ja jestem chętny i mój kumpel. Jesteśmy z Głuchołaz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 Podania o przyjęcie składac pod dredy88@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 Takie rzeczy można wytargac z prudnickich piwnic, jest to skrzynia po rurach do moździerzy 80, długosc 170 na 50cm, pozdrawiam... [...]Post został zmieniony ostatnio przez moderatora admin 21:55 24-08-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Jak ktoś chce taką skrzynkę za darmo niech da znać. Wiem gdzie leży takich z 20, tylko współczesnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 PROFOS, CHCE TE 20:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Niedługo strach będzie lodówkę otworzyć.Którego wątka nie zobaczę widzę tę cholerną skrzynię.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Darek, dobre :) Dawno się tak nie uśmiałem :) A takie skrzynki wiem gdzie leżą, tzn może nie takie same, ale też długie i drewniane. Jak będę tam na wykopkach to porobię foty i umieszczę je na wszystkich stronach forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 Radykalnie chłopcy, radykalnie. Bo chce się dowiedziec co to za skrzynia, na 100% z II wojny i niemiecka, ale potrzebuje dokładne info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Kolega vojtaz2 już załapał żółtą jedynkę? A czym sobie na to zasłużył? Przecież jak sam napisał, jest tu nowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 chyba nie tym, że foto skrzyni zamieścił we wszystkich wątkach? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 ha ha ha no nudziło mi się:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.