tetu8 Napisano 20 Sierpień 2006 Autor Napisano 20 Sierpień 2006 witamposzukuje informacji i jakich kolwiek zdjęć,szczególnie zdjęć lotniczych fortu.pozdrawiam
kwintal Napisano 22 Sierpień 2006 Napisano 22 Sierpień 2006 WitamMam tylko taką fotke tego fortu - eidać skrzyzowanie polczyńskiej i Lazurowej...Pozdr.
tetu8 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Napisano 22 Sierpień 2006 witamjak byłem ostatnio to mój wzrok przykuło ukształtowanie wałów bo to jest jedyny fort w warszawie z zachownym układem ziemi z okresu rosyjskiego przedmościa warszawa tzn:przedpiersia strzelecki ale najbardzie mnie nurtuje mnie fakt pozbawienia fortu nawet najmniejszego kawałka betonu ciekawe czy po wojnie i przed prowadzono jakie kolwiek rozbiurki.pozdrawiam
KamAndy Napisano 27 Sierpień 2006 Napisano 27 Sierpień 2006 Witam.Wiele informacji o tym i innych fortach znajdziesz na www. pod hasłem Tematyczne Panoramy warszawy (Twierdza W-wa) oraz w książkach L. Królikowskiego Twierdza Warszawa".Pozdrawiam. Andy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.