aw68 Napisano 18 Sierpień 2006 Autor Napisano 18 Sierpień 2006 Które z fortyfikacji na Śląsku zostały odnowione , wysprzątane i otwarte dla zwiedzających. Chcę dziecku pokazać namacalny kawał historii dotyczącej II wojny światowej i zrobić sobie niedzielną wycieczkę.Pozdrawiam
suchy ss Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 Schrony w Dobieszowicach, w Wyrach, w Chorzowie, a najlepiej jak zerkniesz tutaj:)http://www.profort.org.pl/zycze milej niedzielipzdr.Dawid
aw68 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Napisano 19 Sierpień 2006 Wielkie dzięki...Jeszcze jedno pytanie ,czy są jakieś zorganizowane wyjazdy na MRU z rejonu Śląska?Pozdrawiam
suchy ss Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 Takich wyjazdow raczej nie ma, wiem ze bunkrowcy sami sie zgaduja i jadą małą grupką na wlasną ręke. Ale moze...cos tam ktos organizuje...
Pilot76 Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 Jeżeli lubisz góry możesz zabrać dzieciaka do Wegierskiej Górki.Byłem ostatnio warto.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.