Gość Napisano 12 Maj 2002 Share Napisano 12 Maj 2002 jakieś bliższe info. (data)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Maj 2002 Share Napisano 12 Maj 2002 ten piątek:)pozdro michałBBasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maj 2002 Share Napisano 13 Maj 2002 a lokalizacja ? napiszcie coś więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maj 2002 Share Napisano 13 Maj 2002 Niestety do tej pory organizator nie dostarczył mi rozkładu godzinowego - więc nie mam co zamieścić.Kolejna Polska paranoja.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maj 2002 Share Napisano 13 Maj 2002 Nie ma się co Leszek zżymac, przeż to ich pierwszy raz :)))Wim jak to jest, współpracowałem kiedyś z władzą lokalną i kulturą, więc powyższe wcale mnie nie dziwi...A co do położenia Odolanowa, to trzeba znaleźć na mapie Polski: Kalisz, potem Ostrów Wlkp. i trochę pod spodem będzie ten Odolanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maj 2002 Share Napisano 13 Maj 2002 Czyli już 17-ego? A ja myślałem, że tydzień później. A czy w sobotę też coś będzie? Bo nie każdy ma możliwość urwania się w piątek z pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maj 2002 Share Napisano 13 Maj 2002 upsprzepraszam pośpieszyłem się ten zlot jest tydzien pużniej sorki za omyłkę pozdro michał BBasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Maj 2002 Share Napisano 14 Maj 2002 Niestety mogę podać tylko adres,żadnych innych materiałów mimo obietnic jak do tej pory nie otrzymałem.http://www.odolanow.home.pl/military/start.htmHartmannP.s. Z tego co wiem powinna być Rosi,Tatra Ot810 zrobiona na SdKfz.251,Schwimwagen,Kubelwagen i Pancerka czyli replika Samochodu Pancernego wz.34. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.