KURT2005 Napisano 17 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2006 Poszukuje kompana na wyprawy z białołeki poczatkujacego lub nie.Dysponuje sprzetem ACE 150 i jako taka wiedza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Ja jestem z Bródna.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 18 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2006 O my to juz chyba kiedys nawet rozmawialismy na poczatku zimy czy jakos tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Dokładnie,Rozmawialiśmy na ten temat.Jakby co to pisz na majla.darek419@wp.pl.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Witam!Ja jestem z Żoliborza!Często szperam" na linii Białołęka Dworska-Nieporęt! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 A z białołeki zero poszukiwaczy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Dla jasnosci dodam (sciemniac niebede)szukam kompana na wyprawy bo brakuje mi pomysłów na miejscówki a znudziło mi sie szukanie monet a o militarce to wiem niewiele .Ale bezczelny jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulldozer Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Witam, nie stresuj się, bo to nie jest zdrowe szczególnie w dzisiejszych czasach... he, he, ja też jestem z Białołęki. Jak chcesz, to odezwij się do mnie i coś pokombinujemy. pzdr b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.