rencvg Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Napisano 11 Sierpień 2006 Witam wszystkichProszę poradźcie mi , czy na początek zabawy z wykrywka warto kupić W-3p,lub W-4p, ewentualnie co kupić niedrogiego.(Krucho z kasą.)Za wszelkie podpowiedzi i sugestie wszystkim bardzo dziękuję.
cenius Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 Moim skromnym zdaniem nie warto kupowac do poszukiwań tych wojskowych wykrywek. Nie dosc ze to upiorstwo ciężkie to przecie min i pocisków nie bedziesz caly czas wyszukiwał :). Lepiej pomyślec nad innym tanim używanym ale ja Ci nie pomoge bo sie na tym nie znam zbytnio.
ARKADIO.IE Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 witam ,nie jest wykluczone ,że tym sprzętem nic nie znajdziesz,bo wiadomo wczesniej ,czy pózniej coś trafisz,ale moja rada,poczekaj i kup sobie coś lepszego,bo lepiej wczesniej coś trafic.zobacz na alegro,tam możesz się zoriętować,w cenach.W-3P kupisz za 170 a możesz coś kupić 200,250 coś co będzie się nadawać do chodzenia.pozdrawiam
cenius Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 Możesz kupić jabla za 200 zł na allegro, nowy i nim napewno cos znajdziesz.
kamene1 Napisano 22 Sierpień 2006 Napisano 22 Sierpień 2006 Mialem kiedys W-3P nie polecam,szkoda czasu i nerwow.Poszukaj czes na allegro.
imperorr Napisano 22 Sierpień 2006 Napisano 22 Sierpień 2006 mialem kiedys pozyczonego W3, ale caly czas piszczy i trzeba wprawy by wiedziec czy przedmiot jest okragly lub podluzny,zajmuje to duzo czasu, ale za to mozna okreslic czy jest pod korzeniem ma inny dzwiek.-sprzet dla cierpliwych.
Martin Napisano 23 Sierpień 2006 Napisano 23 Sierpień 2006 Rencvg : powiem Ci w skrócie -- z tym wykrywaczem od razu daj sobie spokój i zacznij szukać czegoś innego , no bo przecież nawet zabawa musi mieć w końcu jakiś sens :)pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.