m72 Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Napisano 11 Sierpień 2006 Witam tak jak w temacie, jakieś ciekawe miejsca, pomniki, coś do pokopania wiem że każdy leci na łatwiznę" pytaniem gdzie jechać dokładnie, więc jak ktoś ma chęć to czekam na jakieś info.. pozdrawiam
cis Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 WitamJaki promień działania - od Krosna Cię interesuje. Znam dostatecznie teren i sam chodzę z wykr. Napisz na mojego maila.Pozdr.
m72 Napisano 17 Sierpień 2006 Autor Napisano 17 Sierpień 2006 a no właśnie byłem ale nie dałem rady nigdzie poleciać poza odwiedzeniem baru z piwkiem, nie jestem z krosna, więc jak będe lecieć tam następnym razem to dam znak sygnał.Więc iteresuje mnie przełęcz Dukielską i wszystko związanie z ną, byłem kiedyś na zlocie" w Dukli i pojechaliśmy pod pomnik na wzórzu upamiętnający tamte walki, niestety nie mam nawet zdjęcia, niesamowity widok, co tam sie musiało dziać...a jakieś ciekawe fanty wychodzą ? na priva klikne w konkretnej sprawie tzn jak będe leciał w tamte stronywielkie dzięki:]pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.