marcino2000 Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2006 Mam prosbe, jestem początkującym w bieganiu z wykrywką, i szukam jakis ciekawych miejsc w okolicach krakowa. W samym miescie jest trochę bunkrów, jednak wokół nich są przeważnie parki i raczej nie chciał bym tam kopać. jesli macie jakies miejscówki bardzo bym prosił o podanie namiarów.Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 paluszkiem mamy ci pokazac gdzie sa stosy helmow i mp 40 czytaj szukaj jestes przeciez odkrywca ... pzdr i zycze sukcesow nic mnie tak nie wkurza jak taki post a pytanie powinno brzmiec czy w mojej okolicy jestem z ... cos sie dzialo i gdzie moge znalez jakies info na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcino2000 Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2006 jestem początkujący jesli chodzi o wykrywkę, wiem gdzie są wszystkie bunkry i forty w krakowie, jednak 90% z nich znajduje sie w srodku osiedli wiec ciezko tam wejść z saperką a pozatym pierwsze co sie rzuca w oczy to jedno wielkie smietniko-złomowisko, są nawet karoserie od współczesnych samochodów. pozatym mam wykrywkę bez dyskryminacji wiec musiał bym się przekopać przez tonę kapsli i puszek bo są to miejsca częstych alkocholowych libacji. myslałem o miejscu jakiejś potyczki lub bitwy, lub jakiś map lub innych wskazówek. wiem ze w mojej okolicy działo się wiele tylko nie mam skąd zaczerpnąć informacji.i pewnie mi jeszczepowiesz ze jak zaczynałeś szukać to pewnie wiedziałeś odrazu gdzie są fanty. pozdrawiam i dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mankov Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Samo łażenie z wykrywką to jak szukanie igły w stogu siana jesli nie jestes do wypadu przygotowany...Mieszkasz w ciekawym miescie masz tam pełno bibliotek jeśli masz czas do nich chodzić w przeciwienstwie do mnie..hehe masz dostep do internetu...przestudiuj troche temat,poszukaj jakies map zeby wiedziec gdzie miały miejsce jakies potyczki...pamietaj najważniejsze do wypadu jest przygotowanie.Jak coś mi wpadfnie w łapki to wstawiepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcino2000 Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2006 właśnie zaczynam szukać map. może u wuja coś znajdę bo to istna skarbnica wiedzy. ponoć na najciekawszych miejscach stoją teraz bloki i huta;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcino2000 Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2006 może jakieś podpowiedzi jak wziąść się za szukanie?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Przede wszystkim użyj forumowej wyszukiwarki - wątków gdzie, jak, po co szukać było. Wpisz w nią np. słowo początkujący" i poprzeglądaj wyniki. Wątek przeniosę do działu Towarzyskie".Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcino2000 Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2006 dziękuje bardzo za wskazówki, postaram sie wykorzystać zdobytą tu wiedzę najlepiej jak potrafię. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.