Skocz do zawartości

Strzegom raz jeszcze

BUNNY

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Tak jak w temacie. Ostanio byłem na poszukiwaniach w Strzegomiu dokladniej tu.. http://img191.imageshack.us/my.php?image=striegau111kd6.jpg
i nie znalazłem nic totalnie nic! tylko jakiś złom nawet nie mial blizej okreslonych ksztaltow mialem kilka podejrzen ale nastepniego dnia okazalo sie ze to częsc od brony i jakas rura :| tragedia czy ktos z was prowadzi tam poszukiwania ?? wie gdzie cos jescze zostalo chociaz luski cokolwiek... mieszkam w Świebodzicach moze ktos wie czy w okolicy byla jakies inne dzialania wojenne niz te w strzegomiu i wałbrzychu>???

Pozdrawiam! BUNNY
Napisano
bunny , bliżej drogi Wrocław Strzegom , albo w laskach po drógiej stronie drogi, łusek na pewno nakipiesz na kilogramy.

poza tym najpierw literatura , potem wykopki , Parowóz ma racje
Napisano
Witam
tylko jedno pytanko ten las jest po drugiej stronie torów tylko że w samym jego srodku jest kamienilom obawiam sie ze tego lasu tam juz duzo nie zostalo...Druga sprawa to Graniczna podobno w jej okolicy są bunkry maly kompleks czy ktos cos o tym wie?? I teraz ta która mnie najbardziej nurtuje słuszałem na 90% od Pasta ze kolo torów były okopy i mozna jescze dzis znalezc troche lusek ale nie pamietam dokladnie na jakim to odcinku to chyba byl ok 1km za rozgalezieniem w kierunku Jaroszowa...moze ktos bedzie cos wiedzial na te tematy z góry dziekuje i pozdrawiam
Napisano
po polsku , cięzko coś znaleśc , chyba tylko pojedyńcze wzmianki o walkach. Na kilku forach militarnych było. po niemiecku- napisz na priva

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie