neszna Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Napisano 2 Sierpień 2006 Kiedyś,całkiem zresztą niedawno,zadałem forumowiczom pytanie gdzie grzebać w okolicach Ełku.Niestety albo i stety spotkałem się z odpowiedzią-poczytaj i szukaj.Otóż chciałem powiedzieć,że po tym fakcie owszem,poczytałem i znalazłem.O co chodzi?Mianowicie o to,że po pierwsze primo-jest tu sporo ludzi,którzy dpoiero zaczynają szukać i proszą o nawet proste wskazówki a po drugie primo-jest wielu zawodowców" którzy np. chcą coś komuś podpowiedzieć.Więc troszkę wyrozumiałości i spokoju.P.S.Znalazłem sporo i nie powiem gdzie.awodowiec"
neszna Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Napisano 2 Sierpień 2006 Powiem,powiem a nawet zaproszę bo jadę 5-go:)Tylko konkrety proszę i tak jak wspomniałem-pomagajmy sobie.
Timothy Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 Czesc ja znam dobre miejsca na Podlasiu mieszkam niedaleko Ełku jesli chcial bys pochodzic to zapraszam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.