Bob322 Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Napisano 28 Lipiec 2006 WitajcieChcę kupić wykrywacz Bouty Hunter Lone Star ( dlaczego ten a nie inny ? Sprawa prosta mam 800 zł to akurat wystarczy na ten model), co sądzicie o ty sprzęcie, jak sprawuje się w terenie, jakie sa jego osiagi. Co prawda czytałem instrukcję tego wykrywacza, ale pewnie nie jest ona adekwatna do jego fizycznych możliwości. Bardzo proszę o wszystkie sugestie, jakie ma wady a jakie zalety i co udało się wam na tym sprzęcie znaleść, czy nadaje się militarkę czy tylko na monetki, jak sprawdza się dyskryminacja, czy raczej trzeba schylać się po każdy zasygnalizowany przedmiot.Wszystkich posiadaczy BHLS proszę o wyrażenie swoich opini Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi - Pozdrawiam - Robert
Zwierzu Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 WitamSkorzystaj z wyszukiwarki.Jest sporo postów.PozdroZwierzP.S.Na kolor O.K
Pionier74 Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 Witaj!Polecam Discovery 3300 widzialem go na allegro za 1200zł!!Super sprzecik na monetki, co do militariow to nie jest rewelacyjny!Dyskryminacja tonowa tonowa, w dziewieciu kategoriach LCD, pomiar głebokosci pinponit!!A jeśli na militaria to tylko wykrywacz statyczny spełni Twoje oczekiwania! Np. Hs-3 Smętkowski!Pozdrawiam
Darek419 Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 Witam.Mam model z tej samej stajni,tylko trochę gorszy że tak powiem.Dyskryminacja tonowa jest super,pozwala jak to napisałeś -nie schylać się po każdy zasygnalizowany przedmiot-.Inaczej reaguje na czysty kolor i inaczej na n.p folię.Ja n.p kopię każdy czysty sygnał.Wart jest swojej ceny.pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.