k0k0 Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Napisano 26 Lipiec 2006 Poszukuję sprzętu w miarę uniwersalnego na militarkę i monetki. Wiem że taką wykrywką jest Ultra II. Może ktoś się orientuje jak się ma sprawa White's Classic lll SL z cewką Blue Max 950?Pozdrawiamk0k0
vismajor Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 WitamMam tego Whitesa w super stanie (zob.ogłoszenia)Oprócz tego mam Solarisa.Na wykopki jeżdżę z kolegą który nie posiada sprzętu.Porównanie:wszelkie fanty wykryte przez jeden sprawdzałem drugim.Obydwa dają sygnał(metal i kolor)z tej samej głębokości.W powietrzu na korzyść Whitesa.Oczywiście są to porównania pobieżne bez linijki.Reasumując-obydwa to b.dobry sprzęt i na drobnicę i na militarkę zdobrym zasięgiem-(sprawdzałem).Jest tylko jedna różnica-mojemu synowi przeszkadza brak wyświetlacza w Whitesie.Pozdrawiam
vismajor Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 SorryZapomniałem dodać-ultry nie miałem,whites jest lżejszy od solarisa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.