fakker Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 Mam pytanie do paru kolegów / wars98 i społka / którzy swego czasu tak głośno wypowiadali się w jednym z tematów na temat wyciagnięcia pojazdu w rejonie Kutna przy torach kolejowych . Co z waszymi poszukiwaniami? Czy był to kolejny Yeti ktory sie pokazał i rozplynął sie we mgle czy tylko robienie sztucznego tłoku itp.Mam nadzieje ,że nie pomyliłem miejscowości ale chyba wszyscy wiedzą o czym piszę? ;-) pozdro fakker
suchy ss Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 tamten watek umarl smiercia naturalna bo zabraklo newsow...takze dolanczam sie do [ytania zadanego przez kolege, bo tak jak on obserwowalem tamten watek:)pzdr.Dawid
oksio Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=105568Tu jest odpowiedz .Wystraczy doczytać w jakim miesiacu jest akcja.pozdr.Oksio
suchy ss Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 o watek sie znalazl, i duzo czytania jest:P admin chyba moze juz usonac ten watek:)pzdr.Dawid
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.