Skocz do zawartości

pytanie stare jak to forum....

aklog

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Stoję przed zakupem wykrywacza, tak naprawdę chciałem zainwestować w to hobby dużo więcej niż na tę chwilę, jednak jako zielony w temacie" postanowiłem nauczyć się chodzić nim przejdę do samego biegania - krótko, nie wiem czy bieganie z wykrywką przypadnie mi do gustu, zatem po co od razu kupować coś drogiego, co może okazać się niewypałem. Moim konikiem są odznaki i odznaczenia III Rzeszy. Tak naprawdę chciałbym szukać takich właśnie fantów, jednak nie wiem jaki sprzet najlepszy jest na takie zabawki. Oczywiście nie pogardze też klamerkami, resztami wposażenia itp. Nie chciałbym przekraczać kwoty powiedzmy 1000zł. Jak każdy początkujący szukam złotego środka"...oczywiście to złudne bo za takie pieniądze pewnie niewiele znajdę. W grę wchodzi sprzęt nowy. Nie wiem, zastanawiam się nad:Ace 250, BOUNTY HUNTER Quick Silver, Bounty Hunter Lone Star lub BOUNTY HUNTER Tracker II. Serię Bounty podałem tu z uwagi na przedział cenowy, tak samo jak i ACE 250. Panowie, jestem człowiekiem rozsądnym - poradźcie bo każda z takich porad pozwoli mi na dobrze przemyślany zakup. Być może w przyszłości pomyślę nad czym z wyższej półki, jednak dziś pomóżcie...z góry dziękuję za pomoc!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie