Skocz do zawartości

Błagam pomóżcie!Wykrywacz do militariów

madness

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mam do was wielką proźbe...zacząłem się interesować II wojną światową i uskładałem sobie niewielką ilość kasy...mam do wydania około 400zł i potrzebuje w miare dobrej wykrywki przeznaczonej do militariów a nie do monet!!może być używany:)

jeśli macie coś do zaoferowania to bardzo was prosze o pomoc:):)wielkie dzięki...
Napisano
Ja myślałem o zakupie Jabela bo każdy go chcwali że jest dobry i za niewielką cene można się nacieszyć z jego pracy...

ale thx za informacje:)
Napisano
no wiesz z tymi jabelkami to do konca tak nie ma jak pisza, a napewno nie maja takich zasiegow jakie podaja sprzedawcy np. na allegro, zamiast tego jabelka proponowalbym Ci juz mniej wiecej w tej samej cenie dukata 1, kumpel ma i wiele fantow nim wyciagnol.
pzdr.
Dawid
Napisano
a gdybym miał wybierać między dukatem 1 a HS-3 to chyba wybrać ten drugi??Bo słyszałem że dukat 1 bardziej się nadaje do monet itp. a HS-3 ma znakomity zasięg jak na swoją cene...

Pzdr..
Napisano
czesc.wczesniejszy post ,jest w nim to, co pewnie inni Ci doradzą HS-3 ,moi koledzy mają ten sprzęt i nie zapowiada się na jakąś zmiane.ja osobiście nie miałem do czynienia ,ale widzę jakie mają efekty.dobrego wyboru.
Napisano
no trudno może ktoś się znajdzie kto ma na zbyciu...A wiecie gdzie jest sklep gdzie można kupić HS-3????bo jak się nie znajdzie sprzedawca to będe musiał kupić w sklepie:(:(:(
Napisano
wielkie dzięki za telefon do pana Henia:)Zadzwoniłem do niego i zamówiłem nowy wykrywacz i już w piętek bede miał nowy wykrywacz:):)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 14:01 25-07-2006

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie