rafalge Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Napisano 23 Lipiec 2006 Witam! Jestem początkujący.Powiedzcie mi czy warto kupic na początkek wykrywacz BOUNTY HUNTER Pioneer VLF"
Darek419 Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Nie warto.Kup inny model na początek BH IV.Pozdro.Albo Quick Silver, jakoś tak się pisze.
JanekSiD Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 W ogólności Bounty Hunter to sympatyczny sprzęt na początek. Przede wszystkim ma skuteczną dyskryminację. Wybierz dowolny model na który cię stać, natomiast VLF odradzam, jako jedyny z rodziny wykrywaczy Bounty Hunter który drastycznie odstaje osiągami i jakością wykonania od reszty z nich.
Zwierzu Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 WitamZależy czego szukasz?Jeżeli kolorowy drobiazg to TAK.Ja bym radził nic poniżej Lone Star.Od tego modelu w zwyż zasięgi na kolorek są w miare O.K.Jeżeli kopiesz też militarke to raczej sobie daruj.Chociaż...Ja swoim Qickiem Draw II wyciągnąłem jej całkiem sporo.Ale pewnie też sporo pominąłem.Ale ja kope kolorek i dla mnie jest wystarczający.PozdrawiamZwierz
krzysiek1976 Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Cześć!!! Osobiście posiadam BH VLF, gdyz miałem skromne możliwości finansowe.Chodzę z nim 3 miesiące.Nie wiem jak się szuka z innym sprzętem, ale BH VLF jest dla mnie całkiem OK.Napewno nie ma takich osiągów jak wykrywki za 800 zł wzwyż, ale monetki z 20 cm wykrywa, a mnie interesuje głównie drobnica.Ma też dobrą dyskryminację.Polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.