rauszdelikt Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2006 Witam, czy jest jakaś wesoła ekipka z Trzebnicy i jej najbliższych okolic, która lubi spotkać się na eksploracji terenu z wykrywką i również przy browarku?? Fajnie byłoby was poznać gdyż od niedawna mieszkam w tych okolicach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauszdelikt Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2006 nikogo takiego nie ma czy też wszyscy gdzieś wyjechali?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauszdelikt Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2006 ok, podaje swoje gg, może ktoś jednak napisze. gg nr 2254196Pozrawiam, Rausz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Cześć.Ekipa z Trzebnicy obecnie wypoczywa w Jantarze na Mierzei.Rzadko zaglądają na forum ale po powrocie dam im znać.Pzdr.Z jakiej jesteś miejscowości ? (możesz na priw napisać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Rausz szukasz nowych kolegów czy jak hhehh, wpadaj do nas na chate we wrocku:))Mamy browary:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUMA1 Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Witam jestem z Trzebnicy mój numer email to owen79@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUMA1 Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Witam to jest do kolegi Marka z grupy Franser. jśli możesz to napisz mi numer gg lub e-mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauszdelikt Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 mój nr gg kilka pięter wyżej:)Pozdro, Rausz.PS. Ciężko coś się złapać na gg, może więc jakieś spotkanie w terenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 Jestem z Trzebnicy. Czasem chodze z wykrywką. Jaki temat poszukiwań Cię interesuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.