Gość Napisano 9 Maj 2002 Share Napisano 9 Maj 2002 Z okazji juwenaliów i 9 maja pozdrawiam całą brać eskploratorów i przyszłych działkowiczów /po kilku latach kopania np. w okopach praktyka z pewnością przyda się na działce/. Kto z was zna książki na temat kampanii wrzesniowej na pomorzu z mapkami, bo czytanie o bitwach bez mapek, to jak rozmawianie o kolorach. Interesują mnie tytuły osiagalne raczej w księgarniach choć mogą być i te osiagalne w bibliotekach, ale wówczas trzeba będzie odpalić kserokopiarkę. Z ubolewniem muszę przyznać, że nie mam genialnej pamięci i nie wystarczy mi raz przeczytać tekst. Cześć!P.S. czego właściwie życzy się w \ aszej branży\", chyba nie stopy wody pod kilem albo połamania nart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Maj 2002 Share Napisano 9 Maj 2002 A.Zawilski \Bitwy polskiego września\" i jeszcze jedną czytałem, ale tytułu nie pamiętam (o Tucholi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Maj 2002 Share Napisano 9 Maj 2002 Ciekawa pozycja bez opisów:Atlas-wojna obronna września. Duży format. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Maj 2002 Share Napisano 9 Maj 2002 GDYNIA 1939 i KĘPA OKSYWSKA 1939 Tyma i Rzepińskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Maj 2002 Share Napisano 9 Maj 2002 Polecam Konrada Ciechanowskiego Armia Pomorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Maj 2002 Share Napisano 9 Maj 2002 Ja moge zaproponowac cos innego kampania wrzesniowa ale widziana od strony Niemiec. Ksiazka o wrzesniowym szlaku bojowym VII korpusu Wermachtu. http://www.allegro.pl/showitem.php?item=5707822 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Maj 2002 Share Napisano 10 Maj 2002 Serdeczne dzięki, Dzięki wszystkim za tytuły, nuda w letnie wieczory mi nie grozi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.