Skocz do zawartości

Słuchawki ACE Garreta

SZZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
przestrzegam wszystkich przed kupowaniem tych słuchawek. Kupiłem to g... bo nie lubię jak nie słyszę co się dzieje wokół i pot mi spływa po uszach. Raz poszedłem z tym połazić po ugorach. Po jednym kilkugodzinnym wypadzie od majtania się kabelka pękła jego plastikowa osłonka. Zaniosłem to z reklamacją do Vikinga, sprzedawca jeszcze parę razy pomajtał kabelkiem i oświadczył, że przekaże to do do serwisu Garreta. Mieli do mnie z Vikinga zadzwonić wczoraj, nie zadzwonili. Dziś zadzwoniłem sam i dowiedziałem się, że serwis stwierdził, że jest urwany kabel (słuchawki pomimo pękniętej osłonki działały przed reklamacją), że o coś zawadziłem i urwałem, że jest to uszkodzenie mechaniczne i gwarancja tego nie obejmuje, że koszt naprawy przewyższy wartość słuchawek, więc 50 zł wyrzuciłem w błoto.
Pozdrawiam i nie polecam,
SZZ
Napisano
Witam.
Taa te srebrne słuchaweczki bez potencjometra to porażka. Po pierwsze, że kabel wychodzi nie z jednej słuchawy a z obu i jest niewygodnie bo się zaczepia to dodatkowo głośniczki mi latają w obudowie i muszę je jakoś przykleić. Ale cóż wymagać identyczne słuchawki tylko, że na małego jacka i bez napisu ACE kosztują u mnie w kiosku 15 zeta. Te słuchawki to taki gadżecik po prostu.
Pozdrawiam
Kopi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie