Sirpiotr Napisano 16 Lipiec 2006 Autor Napisano 16 Lipiec 2006 Witam. Wybieram się nie długo do Ełku. Ale kompletnie nie znam tamtych terenów. Czy ktoś z kolegów zna jakies miejsca warte odwiedzenia z wykrywką oczywiuście :DInteresuje mnie głównie IIWW.pozdro
Sirpiotr Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Napisano 18 Lipiec 2006 Naprawde nikt nie wie, czy nie chce powiedziec?Nie chodzi mi o namiary na konkretna miejscówkę, tylko tak mniej-więcej gdzie mam szukac,bo nie znam tych terenów.pozdr
Bizi Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 WitamJa znam conajmniej dwie miejscowki w ktorych mysle ze na 90% cos mozna znalesc... sa one oczywiscie w okolicach elku... sam bym pochodzil z wykrywarka tam ale mam ja zepsuta ;/ ... jesli dalej jestes zainteresowany to zapraszam na gg :) (5384119)Pozdrawiam
neszna Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 Wiem gdzie była hitlerowska karczma,wiem gdzie były okopy z I wś,wiem gdzie były obozowiska oddziałów zarówno polskich jak i niemieckich wreszcie wiem gdzie była przeprawa znacznych sił niemieckich.Sporo znaleziono ale też sporo jest jeszcze do wykopania.Jak coś to dawaj na maila bo często tam bywam choć z Warszawy.
Timothy Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 Czesc Sirpiotr od kiedy jedziesz do Ełku ja znam dobre miejsca gdzie mozna pokopac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.