ZUBIKED Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2006 Witam !!!Mam taka prosbę do forumowiczów Na początku września planuję urlop na Mierzeji Wiślanej Może znacie jakieś dobrą i w miarę niedrogą agroturystykę lub pensionat która moglibyście polecić lub podac nr tel jeżeli administrator nie będzi miał nic przeciwko lub na priv-a.A przy okazji miejsca i okolicę gdzie można wyskoczyć z wykrywką. Dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 a ja bym chcial w nastepnym tygodniu jechac na mierzeje i tez nie wiem gdzie jest w miare tanio a fajnie, moze ktos ma jakies namiary?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Tanio?Na Mierzei?A kiedy tam jest tanio?Jak jedziecie to szukac juz tak mniej wiecej od Elbląga.Boczne drogi i kwaterkę można znalezc.ALE NIE NA MIERZEI.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2006 Witam !!!Pytam serio może ktoś z kolegów byczył sie na Mierzeji i może coś polecić.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olin Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Ja bylem na mierzei z dziewczyna w Stegnie, blisko do morza i na wykopki mozna wyskoczyc:) Stegna, tanie domki osrodek Krakus I-II Pozdro olo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J23 Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Mikoszewo tanio fajnie i mili ludzie jestem tam co roku.Jest gdzie chodzic .Coś dla ducha i ciała.Pozdrawiam i duzo sańca .Ja dopiero bede w sierpniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.