Zenon Napisano 6 Lipiec 2006 Autor Napisano 6 Lipiec 2006 Szukam jakiegoś taniego wykrywacza i na jednej z wielu aukcji internetowych pojawił się taki wykrywacz tu czytat Okazja! wykrywacz metali MD-3006" Może mi ktoś naświetlić bliżej co to za cudo i czy wogule przyda się do militariów Ile byście mogli za to wyłożyć?Dzięki
Kowal7 Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Witam! Temat przewijal sie juz wiele razy...Wpisz w wyszukiwarke MD, to opinia jest miazdzaca...A tak krotko mowiac atrapa wykrywacza prosto z Chin..., dobry moze do wbijania gwozdzi, bo ze znalezieniem bylby juz problem...Nawet za 50zl to nie jest juz okazja...
Painter Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Mówcie co chcecie,ale ja tym gównem nakopałem troszke łusek i pełnych patronów, wyskoczylismy z kumplem pod Tilburg (NL) ok 8 km od Belgijskiej granicy , poszukiwania trwały ok godziny szukalismy przy drodze na terenach gdzie ponoc podczas WWII niemcy mieli atrape" lotniska. Prawdą jest jednak, że nie kopalismy głęboko może max 10 cm i prawda jest ze wykrywacz nie widział 5 centówki na odległosc 5 cm :)Prawde mówiac za darmo bym go nie chciał, ale ssanie na kopanie było wiec nie było wyjscia... Wniosek jeden kupic gówno i jechac do NL na wykopki heheNie widziałem żadnego dołka po kopiacych no poza moimi zakopanymi oczywiscie! Wiec tereny dziewicze a i fantów duzo skoro MD miało wyniki:) A ile kleszczy.... Cena tego wynalazku w NL to 15 Euro :):)
Painter Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Małe sprostowanie na temat opisywanego przeze mnie wykrywacza" to był MD-3005 a o cenie to powiedzał własciciel ale gdzie go kupił to nie mam pojecia:) pozdro
Kowal7 Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Z tym się zgadzam, że do 5cm czasem coś wyłapie, ale drugie tyle ominie...Na militarkę to szanse są zerowe, no chyba, że trafi na kanister i to nie głębiej niż 20cm...Dobra rada to uzbierać trochę więcej i kupić coś co wogóle znajdzie metal...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.